Interior decorating

Se spisekrogens vilde udvikling

21

I har efterhånden set op til flere billeder efter vores stue fik sig noget af en make over i starten af februar – da vi gik fra en forholdsvis normal stue i god nordisk stil til pludselig at give den en ordentlig omgang med en spand lyserød maling. Selvom stuen har haft denne farve i godt og vel halvanden måneds tid efterhånden, så er det først nu, at jeg sådan rigtigt har vænnet mig til den.

Ja, jeg har ikke bare vænnet mig til den, men jeg er faktisk gået hen og blevet rigtig glad for resultatet. Jeg har flere gange haft tanken; “Var det nu det rigtige at male stuen i en så markant farve?” Det er i dén grad heller ikke alle og enhvers kop te og jeg følte mig også ret modig, da jeg tog hjem med malerspanden i hånden.

Hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg, så klæder det virkelig stuen. Jeg synes, den var flot før, men en smule personlighedsløs. Det er den da i hvert fald ikke længere, hæhæ. :o)

.

20

Inden vi tog den drastiske beslutning at give hele stuen en omgang farvelade, så var det sådan her, spisekrogen så ud. En del af jer vil nok mene, at dette var langt pænere, men personligt synes jeg, at stuen var blevet lidt kedelig – specielt spisekrogen. Jeg havde i længe overvejet op til flere muligheder, men jeg vendte hele tiden tilbage til tanken om at male stuen.

Læs også: Pift spisekrogen op

Egentligt lød den oprindelige plan bare på at male endevæggen mørkeblå. Det havde da nok også været meget pænt, men min betænkeligheds tid var en anelse lang og inden jeg nåede at se mig om, så havde op til flere fra min omgangskreds selv ført tanken ud i livet og det samme havde halvdelen af Instagram, hvilket spændte ben for mine planer. Jeg er nemlig ikke typen, der bryder mig om at hoppe med på bølgen. Langt mindre at blive sammenlignet med andre, jeg kunne allerede høre kommentarerne; “Nå, så du har også malet væggen blå?” eller “Fik du idéen fra din søster?”. Nej tak!

Det er aldrig fedt, når folk tror, at man har lånt eller taget en idé fra andre og jeg plejer så vidt som muligt ALTID at tænke i nye baner. Det er alligevel også sjovest, at være den, der går forrest og prøver det nye først. Det er så mig, hende, der er bange for at blive sammenlignet med andre. Det kan vi ikke have! :p

.

21

Det her. Det var hvordan spisekrogen i aller første omgang så ud, indtil jeg et par måneder efter var blevet så træt af at se på den, at jeg i et meget spontant øjeblik malede endevæggen mørke grå. Den gang mødte jeg også nogle forargede og nærmest forskrækkede holdninger.

“Hold da op, den er godt nok mørk, den væg dér..” var det typiske, folk sagde.

Men sådan er det nok altid, når man tager en drastisk beslutning. De fleste i vores omgangskreds er lidt af nogle vanedyr, som sjældent laver det store om i deres hjem – og så kigger man på min familie.. De er i høj grad ligesom jeg, specielt min mor. Det er nok hende, jeg har fået det fra. Hun er typen, der stort set altid har en malerpensel i hånden og er i gang med at give et gammelt møbel nyt hjem.

.

SÅ vild er jeg nu ikke liiiiige, men der skal sgu altid ske noget og dét er der i den grad også denne gang!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG