Everything

Marts – Hvad skal der ske?

06

Februar var ovre førend den rigtigt fik startet.. Sådan føles det da i hvert – og her er vi så, allerede igang med den anden dag i marts. Denne måned kommer til at byde på lidt af hvert for mit vedkommende. Foruden de helt store festligheder, så glæder jeg mig noget så inderligt til, at der rigtigt bliver forår i luften, dét er uden tvivl noget af det bedste ved marts.

Læs også: 2016; et oplevelsens år

Mine planer for marts er:
» At fejre min venindes skønne mor, der skal giftes <3
» Pynte op til foråret (så er det frem med påskeæg og påskeliljer), åh ha!
» Til tandlægen (åh oh)
» Afsted på skoleophold igen, igen
» Fejre min søde lillebror, der bliver 15 år :o)
» Nyde det forhåbentligt gode vejr, som vi har i vente

.

Hvad er dine planer for måneden?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG