Everything

Kender du Suki Skincare?

12

Selv er jeg stødt på mærket nogle gange, når jeg har surfet rundt på diverse blogs og det bliver altid omtalt godt. Derfor glædede jeg mig også ekstra meget til at modtage denne fine pakke fra Spashop.dk.

Pakken kom i sidste uge og jeg skyndte mig så ellers afsted på posthuset for at hente den, hæhæ. :o)

Læs også: Anmeldelse af Garnier Moisture BOMB

Nu har jeg så været den glade ejer at dette minikit den sidste uges tid og det må virkelig siges, at være nogle rigtig lækre produkter – i hvert fald indtil videre. Det er jo selvfølgelig en smule svært at anmelde et produkt ordentligt efter kun at have brugt dem i en lille uges tid. Men så snart jeg har haft brugt dem noget længere tid, så skal der nok komme en rigtig anmeldelse op på bloggen.

Kender I til Suki Skincare?

.

13

gave

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG