Style

Jeg vil have flere flæser

nikki16

Flæsetop, VRS // Jeans, H&M // Halskæde, // Støvler, Kiomi

Jeg er helt vild med forårets super fine trend med en masse flæser. For blot en måneds tid siden var jeg ikke lige frem den store fan af flæser, but they have grown on me. Store flæser, små flæser, bløde flæser, mønstrede flæser – jeg kan altså lide de fleste. Gerne på en sød overdel i en fin farve som ovenstående top fra VRS eller i en skøn forårsfarve som pastel blå eller rosa. Så er jeg helt solgt.

Flæser formår at løfte et ellers diskret outfit og gøre det virkelig feminint og så kan man få dem i diverse udgaver – der er altså både de helt diskrete, de helt vilde og dem lige midt i mellem ligesom min nye top.

Læs også: Outfit fra Oslo

Da vi fik den fine top ude i afdelingen, vidste jeg bare, at jeg måtte have den med hjem. Den kunne fås i to farver, en mørkegrå og én i lysegrå, som den jeg har på. Er den ikke bare fin? Det er helt sikkert ikke den sidste flæsetop, jeg har anskaffet mig! 🙂

Husk forresten, at I kan følge mig på Bloglovin’!

Follow

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG