Style

Jeg trænger til en hår update

76

Åh, hvor har jeg dog bare været træt af mit hår på det seneste!! Kender I følelsen?

Nu har jeg haft den samme base for mit hår siden omkring 2011 og hvor det dog bare hænger mig langt ud af halsen efterhånden. I 2011 besluttede jeg mig for at gå over til den klassiske midterskilning efter at have kørt skiftevis side skilning og pandehår siden mine unge år. Det var ret nyt for mig, men jeg har egentligt været ret glad for den i ret længe. Sagen er bare, at en midterskilning egentligt er lidt småkedelig i sig selv, specielt hvis man, som jeg, ikke orker at stå og gøre alt muligt ved det om morgenen.

Desuden har jeg et utroligt fint hår (som frisører ville kalde jeg, jeg kalder det tyndt!) og så har håret det med at klaske sammen på en yderst ucharmerende måde og når det skal gå stærkt, så er resultatet sjældent særlig godt.

Læs også: Får jeg mon nogensinde nok?

Oven over har jeg fundet lidt billeder til inspiration og som symboliserer lidt a la det, jeg gerne vil have. Jeg er bestemt ikke interesseret i at farve mit hår, men midterskilningen har jeg allerede været i gang med at eksperimentere lidt med og så tror jeg virkelig, at en klipning ville gøre underværker for mit vedkommende.

Et eller andet skal der i hvert fald ske snart! 😛

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG