Food & Drinks

Jeg har fået en spændende pakke til test

6362

Jeg har igen i denne måned været så heldig at få lov til at teste nogle lækre produkter som Buzzador. Denne gang for Santa Maria, vedrørende deres nye Street Food produkter, som jeg har glædet mig meget til at teste.

Sidste gang havde jeg fornøjelsen af at teste Knorr’s måltidskits, som vi var utroligt glade for herhjemme! Det må uden tvivl have været den bedste kampagne, som jeg til dags dato har deltaget i. Specielt den thailandske karry ret var vi ret vilde med. Læs mere om kampagnen og de lækre måltidskits her.

Læs også: Smag på verden med Knorr

Det er altid en fornøjelse at teste nye produkter, som man ikke rigtig har hørt så meget om forinden. Lige i denne kampagne ønskede jeg at få lov til at teste den jamaicanske Jerk Taco, som jeg synes lyder utroligt spændende. Personligt er jeg meget glad for udenlandsk mad, som indisk, asiatisk og nu glæder jeg mig så til at få lov til at prøve noget jamaicansk.

Fortsættelse følger! :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG