Food & Drinks

Jeg fejrer, det er blevet weekend

14

Det føles skønt endelig at have weekend. Den har været længe undervejs, hvis I spørger mig. Sagen er nemlig den, at jeg havde arbejdsweekend sidste uge. Puha, hvor kan det være drøjt at komme igennem, specielt når man arbejder i et supermarked på størrelse med Bilka Odense og man så befinder sig i den første weekend, efter folk har fået løn. Så er der dæleme mange mennesker!

Det er der heldigvis ikke denne weekend og jeg glæder mig virkelig til at slappe af og komme helt ned i gear. Weekenden er for mit vedkommende blevet skudt i gang med en lækker lemonade fra Garage – jeg er blevet helt tosset med dem, efter jeg var et smut forbi Netto forrige uge og liiiige skulle have den afprøvet. Det er den helt perfekte måde at fejre, at det endelig er blevet weekend. :o)

Læs også: Hard Rock Café

Mine planer for weekenden

» Bage nogle lækre pølsehorn
» Slappe helt af
» Se en god film med kæresten <3
» Fejre min søde lille niece, der lige er blevet 2 år
» Gå en dejlig lang tur

.

Hvilke planer har I for weekenden?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG