Everything

Jeg er en dårlig taber – Mit ufine øjeblik

10

Ét af mine nytårsforsæt for 2017 var at blive bedre til at gøre noget mere ud af mine dage og specielt eftermiddags stunderne efter arbejde. For det meste smider jeg mig nemlig bare på sofaen, når jeg kommer hjem, rent og skær på grund af udmattelse – måske også grundet manglen på noget at give mig til. Hen over efteråret og vinteren har mine hverdage mest af alt lydt således; vågne, morgenmad, arbejde, aftensmad og i seng. Ikke just noget at råbe hurra for.

Derfor skulle det også laves om – det sværeste er dog at bryde med en dårlig vane. Noget af dét, som jeg savnede, var også nogle flere hyggelige stunder med kæresten. Jo, vi bruger da meget tid sammen, men stort set altid på at se film sammen (dagligt) og så sidder vi i hvert vores ende af sofaen på vores faste pladser. Det er egentligt lidt sørgeligt at tænke på, haha.

Læs også: Relancering af nytårsforsættet

Nå, MEN vi har altså taget hånd om problemet og specielt den sidste uges tid, har vi haft en del hyggelige stunder med aften gåture, fælles madlavning og en masse spil. Det er rigtig hyggeligt at sidde og spille kort, bare så længe at jeg ikke taber alt for meget, hæhæ.

Det vi har spillet absolut mest er kortspillet 500. Kender I det? Jeg sidder og morer mig på livet løs, når jeg får +100 point, fører eller får en masse jokere. Humøret ændrer sig dog hurtigt, når Sonny, min kæreste, 3 runder i træk får lukket bordet efter bare 5-6 runder med +100 point til sig selv og jeg må tage samme mængde point i minus. Det er egentligt lidt pinligt, men nøj, hvor blev jeg sur og irriteret på ham og smed mine kort ned i bunken “Så må du tælle mine minuspoint, hvis du gerne vil spille videre!” surmulede jeg som et hysterisk lille barn. Ups. Det var ikke ligefrem mit fineste øjeblik. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG