Everything

Hverdagsglimt fra en tid med skoleophold og tandlægebesøg

44

1) Vi var i søndags til lille musens 2 års fødselsdag og selvom hun er blevet ét år ældre, så er hun altså stadigvæk bare en sød lille skid. 2) Jeg fik den lækreste morgenmad med passionsfrugt. Helt oprigtigt, så tror jeg aldrig, jeg har fået bedre passionsfrugt end denne. Mums, den var god! 3) Vi fik den fineste opbevaringsbænk til vores altan, som min svoger lavede til os.

.

46

4) Jeg har den seneste tid fået lov til at udfolde mig kreativt på arbejdet, hvilket altid er sjovt! Senest (i går) har jeg været i gang, sammen med vores dekoratør, med at rykke rundt på nogle mannequiner og så har jeg ellers givet den los med vareoplægget på bordet. 5) Jeg har fået en spændende pakke fra Spashop.dk. 6) Lidt fis og løjer på skoleopholdet – vi synes i hvert fald selv, at det var meget sjov 🙂

.

45

7) Jeg havde åbenbart fået nyt navn, da jeg ankom på skolen; Nikki Lund Louise, hæhæ. 8) Ansigtet var dødt i mange timer efter, jeg havde været ved tandlægen i går. Jeg lignede en komplet spasser. 9) Vi var på Carls Jr. i lørdags med min søster og hendes kæreste. Mums for en omgang!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG