Interior decorating

Hvad, der var i julegaven

69

I torsdags kunne I læse på bloggen, at jeg havde fået en lidt sen julegave fra min gode veninde. Long story short; så ses vi ikke så tit og havde derfor ikke haft en given lejlighed til at bytte julegaver, ikke før i tirsdags i hvert fald. Da jeg så fik julegaven fra hende, kriblede det noget så frygteligt i hænderne på mig efter at pakke den ud.

Læs også: Nicolas Vahe

Og med god grund! Jeg elsker at få gaver af min veninde, for hun er bare så god til det, haha. Har vi ikke allesammen én bestemt ven, som vi elsker at få gaver af mere end fra alle mulige andre? Netop fordi de bare altid rammer plet, også selvom de måske undviger ønskesedlen. Sådan er min veninde. :o)

.

0102

Jeg blev specielt svært begejstret over det fine smørbræt i mørk egetræ. HVOR ER DET BARE SMUKT!! Desuden fik jeg også en fin diffuser fra Meraki – sådan nogle, som man ser over det hele på nettet og efterhånden i de fleste hjem også. Selv har jeg aldrig prøvet nogle af Meraki’s produkter, men jeg glæder mig virkelig til at prøve denne.

Læs også: Indretningsfavoritter + et projekt i vente

Hvis du har fulgt med på bloggen i et stykke tid, eller blot har kigget dig en smule omkring her på, så har du muligvis fået indtrykket af, at jeg er lidt glad for Nicolas Vahe’s produkter – derfor var det selvfølgelig også spot on med nogle af hans lækre produkter.

Som I kan se, så har jeg en veninde, der tilsyneladende kender mig bedre end jeg selv gør (på nogle punkter). Hun er sgu en skøn én, hæhæ :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG