Interior decorating

Hvad, der er sket på Instagram på det seneste

11

@nikkilunds

Der har været en del billeder på instagram på det seneste og jeg må sige, med chance for at lyde en anelse selvfed, at det nok må være nogle af mine bedste billeder til dags dato.

Det forårs agtige vejr, der er på vej, har helt sikkert været med til at hjælpe på det. Nu kan man faktisk tage nogle okay gode billeder i mere end bare en times tid midt på dagen, hvor man alligevel var på arbejde. Det er skønt med alt det lys, der strømmer ind i lejligheden og giver én muligheden for at tage nogle rigtig fine billeder.

Læs også: 3 instagrammere du skal følge

Nu hvor vi har fået malet stuen, er der også en ekstra god base for nogle fine billeder og jeg kan slet ikke lade være med at blive inspireret, når jeg sidder og kigger rundt i stuen og ser forårssolen skinne smukt ind i stuen. Så er det, at bloggeren rigtigt slår sig løs og min kæreste ikke får lov til at sætte sig ned og begynde at spise, fordi jeg liiiiiige skal have nogle billeder først. Hæhæ :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG