Everything

5 flade flødeboller på et fladt flødebollefad

Et lidt anderledes og muligvis gakket indlæg fra min side af. :o)

Jeg kom hjem for omkring en times tid siden efter en lang arbejdsdag. Det har været en hård dag for mit vedkommende, hvor jeg nærmest måtte slæbe mig igennem arbejdet de sidste par timer – jeg følte mig simpelthen så udkørt og så vrimlede butikken med mennesker, så man nærmest ikke kunne komme frem og tilbage, folk var lidt småsure og havde meget lidt tålmodighed i dag og så rodede kunderne som bare fanden.

Læs også: Spangsberg flødeboller

Det var egentligt bare lidt sådan en dag, der bare skulle overstås. Så snart jeg havde fri, var det dog som om, dagen blev bedre og bedre. Først kommer jeg forbi en stand med Nescafé kaffe på vejen ud af Bilka, hvor min kollega og jeg så fik os en god kop kaffe imens vi gik resten af turen ud til parkeringspladsen, hvilket var super hyggeligt.

Da jeg så kommer hjem finder jeg en pose med Spangsberg flødeboller, som min lillesøster har haft med til mig, da hun kom forbi tidligere i dag for at hente min kæreste. Yay! Sikke en fryd at få fyraften.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG