Style

4 sandaler du bare må eje denne sommer

19

1. Pavement slipper // 2. Birkenstock sandal // 3. Laidback London sandal // 4. Birkenstock sandal

Vi har d. 9. marts og det sneede i forgårs.. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til det hele og jeg kan ikke lade være med at føle en hvis form for håbløshed: vejret kører i ring, så sneer det, så er vi oppe på de omkring 10 grader, så fosser vandet ned og så begynder det atter at sne. Hvad sker der lige for det?

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen; NU VIL JEG ALTSÅ BARE GERNE HAVE NOGET SOL OG SOMMER!

Flere gange har jeg taget mig selv i at sidde og sukke efter solens varme stråler, når jeg sidder og klikker rundt på diverse webshops. Jeg har specielt været inde at kigge efter badedragter og sandaler – også selvom det har sneet udenfor, hæhæ. Det er som om, jeg prøver på at tage lidt forskud på sommeren og det er der da egentligt ikke noget at sige til, i hvert fald ikke hvis I spørger mig. :o)

Læs også: Jeg drømmer mig tilbage til Mallorca

Jeg har været et smut inde forbi eshoes.dk og kigge lidt på deres fine udvalg af sandaler – I’m in a serious need of an update! 4 par sprang i øjnene på mig med det samme, 4 forholdsvis forskellige par.

I kender de efterhånden klassiske Birkenstock sandaler, som nu også er kommet i den fineste rosa farve. Kan I lige forestille jer et par sommerbrune fødder med fin pedicure i de rosa sandaler? Det kan jeg! Foruden at være rigtig flotte og stilrene, så er Birkenstock sandalerne også yderst komfortable at have på. Win win.

Min favorit sandal må uden tvivl være de fine hvide slippers fra Pavement, der med deres minimalistiske udtryk passer til ethvert sommer outfit. Jeg forestiller mig at have dem på til en fin sommerkjole, denne neglelak og et par fede solbriller – så er jeg i hvert fald klar til at slænge den nede syd på! Hvad, der er endnu federe, er, at de lige nu er på tilbud til bare 199kr spar 50%! Dem skal jeg da muligvis lige have klikket mig hjem.

Tag et smut forbi eshoes hjemmeside, hvor du også kan shoppe fine sandaler – de kører desuden masser af udsalg lige nu, så der er mange penge at spare! 🙂

sponsoreret

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG