Interior decorating

Vi malede stuen og ind rykkede foråret

27

Hej piger!

Jeg er i fredags kommet hjem til et noget anderledes hjem, end jeg havde forladt mandag morgen. Efter én uges skoleophold kom jeg hjem til en helt nymalet stue (som faktisk var blevet malet færdigt i mit fravær), blomsterne var sprunget ud og min kæreste havde samtidig rent og ryddet op og gjort rent, så jeg kunne nyde den “nye” stue helt uforstyrret.

Læs også: Mit favorit spot her hjemme

Det var en lidt sjov følelse at forlade én stue og komme hjem til en anden, som det jo nærmest føltes som. I kan tro, jeg blev glædeligt overrasket efter en utrolig informativ uge, med utallige nye indtryk, nyt læringsmateriale og desuden en god portion fremlæggelser og opgaver oven i hatten. Det var så skønt bare at kunne komme hjem og næsten bare smide sig på sofaen. Turen fra Århus til Odense er jo heller ikke ligefrem den hurtigste, i hvert fald ikke med offentlig transport, så jeg følte mig top smadret, da jeg endelig kunne smide tasken herhjemme.

.

29

Selvom stuen var halv malet, inden jeg tog afsted i mandags, så har jeg endnu ikke helt vænnet mig til farven. Da vi malede endevæggen mørkegrå i sin tid, gik der en dag og jeg havde det som om, den altid havde været dér. Jeg kan egentligt meget godt lide farven – den gør mig glad i låget og det er vel dét, der tæller?

Det er måske en smule tøset, men mikset af rosa, kobber, træ og det sorte/grå er altså utrolig flot. Stuen emmer af forår, godt hjulpet på vej af de nyudsprungne perlehyacinter, der står så fint og pynter på vores “tv møbel”.

Læs også: Udtryksfuld spisekrog

Jeg længes sådan efter foråret. Efter mit hoved har det været koldt og vådt så længe uden for, at jeg nu godt kunne bruge noget sol og varme og blomster, der springer ud over det hele. Selvfølgelig er sneen så faldet for alvor denne uge.. Jeg havde ellers håbet på, at foråret lå liiiige rundt om hjørnet, men ikke lige i denne omgang desværre.

.

30

Nu hvor foråret ikke vil komme til mig, må jeg jo bare nøjes med lidt forårs stemning indendøre. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG