Food & Drinks

Sunde banan cookies

47

Jeps, du læste rigtigt! SUNDE COOKIES, og så er de oven i købet nemme at lave! Det fede ved denne opskrift er, at du kan skifte ingredienser ud eller tilføje nogle ekstra, lige som det passer dig! De er nemme at gå til og så behøver du som absolut minimum kun 2 ingredienser.

Alt du skal bruge er:
3 bananer
1 kop havregryn
1 håndfuld mørke chokolade knapper
1 håndfuld valnødder

.

50

Start med at tænde ovnen på 250 grader varmluft inden du går i gang.

  1. Mos bananerne godt sammen med en gaffel.
  2. Tilføj havregrynene og rør godt rundt.

.

51

3. Knus valnødderne groft med hænderne.
4. Tilføj chokolade knapperne og rør godt rundt med gaflen.
.
Fordel dejen i små klatter på en bageplade m. bagepapir. Jeg fik 17 klatter ud af denne portion, men det kan dog variere efter størrelse på bananerne, samt mængden af indhold. De skal have i ca. 15 minutter, men hold gerne øje med dem, da ovne varierer en del.
.
4849
I skal ikke lade jer skræmme af den mørke farve, som småkagerne får i kanten og ved chokoladestykkerne – de smager stadigvæk skønne. Det er et nemt og sundt alternativ til diverse andre fristelser, som man nemt kan hælde til. Man skal dog være opmærksom på, inden man giver sig i kast med opskriften, at de smager en del af banan, så hvis man ikke er så stor fan af banan, så vil jeg nok ikke anbefale opskriften. :0)
.
.
Tip: prøv eventuelt at spice opskriften op med kanel. Andre alternativer til valnødder og chokolade kan være tranebær, mandler, hasselnødder, sesamfrø, græskarkerner, rosiner, hvid chokolade, tørrede bær mv.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG