Style

Smukke forårslakker

2524

Fra ventre mod højre; #102 Play Date, #676 Eternal Optimist, #11 Not Just A Pretty Face

Vi er efterhånden kommet godt ind i februar måned og i mit hoved går jeg egentligt bare og venter på, at det bliver rigtigt forår. Vinteren har alligevel ikke rigtigt været her. Jo, måske én uge eller to, men det var så også bare det. Det er nok også grunden til, at jeg er kommet lidt i forårs humør.

Læs også: 3 livsnødvendige om morgenen

Personligt har jeg altid elsket foråret; det er på denne tid, at alt springer ud og alt bliver levende igen. Det er en tid med farver og forvandling og en tid, hvor alting bliver lysere. Derfor kan det heller ikke blive forår hurtigt nok, hvis du spørger mig. 🙂

Vejret siger desværre ikke forår endnu, men det betyder ikke, at jeg ikke kan tage forskud på forårs fornemmelserne med mine fine Essie lakker!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG