Food & Drinks

Smoothie bowl med lækker topping

54

Skoleopholdene er officielt ovre for denne omgang og det har været skønt at komme hjem igen og bare kunne slappe helt af og lade op, inden jeg skal tilbage på arbejde i morgen. Jeg glæder mig til rent faktisk at komme tilbage og kunne bruge min nye viden i praksis. Nu kan kunderne spørge mig om nærmest hvad som helst, der vedrører fibre, hæhæ. Bare kom an! :o)

Læs også: Hverdagsglimt fra skoleopholdet

Selvom vi egentligt “bare” har siddet i et klasselokale dagen lang, så har jeg alligevel følt mig både lidt fysisk og psykisk drænet efter to uger, hvor jeg har fået smidt så meget ny viden i hovedet. Derfor har det været rart at få lov til at sove længe de sidste to morgener – en chance, som jeg ikke har misset! Jeg sov til kl. 11+ i dag, stod op og gav mig tid til at lave en god omgang morgenmad til mig selv.

Det blev til en smoothie bowl lavet af brombær og toppet med chiafrø, græskarkerner, valnødder, mandler, kokosmel og en smule mørk chokolade. Mums, siger jeg bare!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG