Style

Romantiske ønsker

11

Blonde BH // Jane Kønig LOVETAG halskæde // Lancome neglelak // YSL læbestift // Holmegaard vinglas // Støvler

Vi er bevæget os ind i den (måske) mest romantiske måned i året. Måneden hvor vi fejrer Valentins Dag. Nogle fejrer det mere end andre, mens nogle helt afskyr dagen. Der er mange delte meninger om denne dag, men selve idéen med dagen er god nok – en dag hvor man burde fejre kærligheden og hinanden. Personligt fejrer jeg ikke Valentins Dag, ikke som sådan. Jeg tænker måske lidt mere over mine kærlige gerninger denne dag.

D. 14. februar, bedre kendt som Valentins Dag, er min fars fødselsdag – verdens nok mindst romantiske mand – og vi har derfor altid brugt dagen på at fejre ham. Som et led i fejringen af hans fødselsdag, er dagen mere blevet formet til en kærlig og familiær dag, hvor specielt familien er i højsædet. Man behøver jo ikke kun at fejre kærligheden med den eneste ene, vel? 🙂

Læs også: I dag gøres kærlighed op i gaver

For at være ærlig: så er jeg faktisk lidt fan af en sådan kærlighedens dag, ikke på den efterhånden overfladiske måde, som Valentins dag desværre er kommet til at blive, men mere på den lille hyggelige facon, hvor man egentligt bare, helt uoplagt, gerne vil vise sin partner, at man virkelig værdsætter dem. Det er noget, man godt kan glemme at gøre i hverdagen og så synes jeg, at det er en skøn i dag at fejre det.

Selv ville jeg klæde mig til anledningen i en blød blonde BH (super behageligt og der findes SÅ mange fine sager derude i øjeblikket!), dresse up i en fin kjole eller andet lignende og på med en rød læbestift og en fin neglelak. Så mangler vi bare en god vin og så er den romantiske stemning helt sikkert sat.

Hvilke planer har I for Valentins Dag?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG