Interior decorating

Når tanke bliver til handling

57

Jeg er efterhånden ved at være faldet godt til i vores nymalede stue. I januar stod jeg pludselig en dag og var blevet godt og grundigt træt af vores stue; nu havde stuen haft det samme look i godt og vel halvandet år og det var ved at drive mig til vanvid. Kender i den følelse? Det kribler og krabler i hænderne efter fornyelse og går man længe nok med følelsen, bliver tanke til handling.

Læs også: Denne farve skal stuen have

Det var også det, der skete for mig. Jeg havde set nogle billeder på instagram af en fin rosa farve (lidt mere støvet og mørk, end den jeg endte ud med) og jeg blev tændt på at give vores stue en makeover. Inden jeg havde set mig om, så stod vi i Bilka og var ved at kigge på maling.

.

5556

Nu skulle det altså være! Jeg stod ivrigt og kiggede i farvekortene. Det var en svær beslutning, for uanset hvad jeg endte op med, så skulle vi altså leve i det til hverdag. Endda på turen hjem var jeg i tvivl om, om jeg havde truffet den rette beslutning. Så sent som i weekenden, da jeg kom hjem, var jeg i tvivl. Tvivlen blev da heller ikke mindre, da jeg i lørdags fik besøg af en god veninde, der udbrød; “pink! Hvorfor pink?!” Woops.

Ja, det er måske en smule fimset og JA, det er måske ikke enhver’s smag, men det er vores. Personligt var jeg meget i tvivl om valget og spurgte selvfølgelig min kæreste, om han kunne lide farven. Ja, det kunne han. Jeg spurgte ham så sent som i går aftes igen. “Er du egentligt sikker på, at du kan lide det?” “Ja, det kan jeg”, svarede han.

Læs også: Smukke forårslakker

I dag var der så gratis blomsterbuketter på arbejdet og jeg måtte da bare have nogle stykker med hjem. Jeg gik og nussede om dem og fik stillet det pænt op og pludselig var det som om, jeg kunne se, hvorfor jeg netop havde valgt denne farve i første omgang; det er en dejlig varm og rar farve, som indbyder til hygge og som emmer af forårsfornemmelser. Nu, mere end nogensinde, er jeg ovenud tilfreds med resultatet. Det er lidt sjovt, at man kan gå og være så meget i tvivl om en farve og så pludselig bare forelske sig så ovenud meget i den. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG