Tips & Guides, Wanderlust

Jeg drømmer mig til varmere himmelstrøg

59

sponsoreret

Hej søde piger!

Jeg sad i går aftes og fik mig en lille sjat rom, I ved til at sove på, og kunne ikke lade være med at drømme mig syd på. Drømmen blev kun forstærket, da jeg efterfølgende så nyhederne og hørte meldingen om muligt snevejr onsdag (i dag). Hver gang det går frem ad med vejret og det begynder at føles bare en smule forårsagtigt, så kommer kulden inden om og tager os med bukserne nede.

Vi har i dag fået vores ferieuger bekræftiget og jeg er derfor begyndt at sidde og kigge mig lidt omkring efter mulig sommerferie. I min søgning på den perfekte sommerferie er jeg er faldet over Profil Rejser’s lækre krydstogter rundt i Middelhavet – der er bare noget helt fantastisk over Middelhavet og at kunne få lov til at sejle rundt i de smukke omgivelser i en uges tid (eller to, hæhæ), mens man lægger til land ved sydens perler, ville da bare være drømme scenariet for mig. Hvad med dig?

Læs også: Bådtur langs Mallorcas kyst

Selv har jeg desværre ikke rejst meget i Middelhavet – faktisk kun sidste år, da jeg tog på ferie med min skønne veninde på Mallorca OG DET VAR SKØNT! Der herskede en skøn og rolig atmosfære på øen, som jeg er sikker på, er kendetegnende for hele området (tør jeg vove at påstå ud fra folks fortællinger). Det er helt sikkert et område, som jeg skal besøge igen og forhåbentligt har jeg mange gange i vente endnu.

.

60

Jeg har lidt kig på ovenstående tur. 3 af mine store “Must See”‘s er at spotte på ruten, nemlig Venedig, Dubrovnik og Mykonos. Det er også det fede ved denne type rejse; at man ikke bare nøjes med at se én egn, men man får lov til at besøge op til flere skønne destinationer på én og samme tur. Det er sgu da lidt fedt, hvis I spørger mig.

Læs også: Jeg drømmer mig tilbage til Mallorca

Jeg vil fortsætte med at kigge lidt rundt efter den helt perfekte sommerferie til kæresten og jeg, samt min søde lillesøster, som vi har lovet at tage med i år – og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kigger på dette lækre krydstogt.

Længes du efter sydens sol og varme ligesom jeg, så kan du selv finde et lækkert krydstogt i Middelhavet lige her. I mens du venter på at tiden går – at det skal blive sommer – så kan du, ligesom jeg, dulme dine nerver med et glas rom fra vinkyperen.dk. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG