Everything

Ja, jeg er nok lidt kikset

58

Lige nu er jeg til kursus hos Dansk Supermarked – jeg har nemlig været så heldig at blive udvalgt til at være SoMe ambassadør (ambassadør for sociale medier), hvilket jeg er meget beæret over! Derfor har jeg endnu engang måttet tage turen til Århus, denne gang dog kun i 4 timer. Jeg glæder mig rigtig meget og jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig fedt!

Imens vil jeg lige gå til bekendskab med en lille fact; jeg hører ovenstående sang non stop lige for tiden. Det er faktisk frygteligt. Nogle af jer kender den nok fra SKAM, hvor Even mimer med overfor Isak. Jeg kan nærmest ikke få nok af den og jeg tror IKKE, min kæreste er tilfreds med det, hæhæ! Ja, jeg er nok en smule kikset, men PYT!

God dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG