Interior decorating

Indretningsfavoritter + et projekt i vente

39

Menu POV vægstage // Architectmade figurer // Design Letters tallerken // byLassen Kubus 1 stage

Som I kunne læse om i søndags (i dette indlæg), så har vi fået malet stuen i en dejlig forårs farve. Jeg når altid til det tidspunkt, hvor jeg er træt af omgivelserne i hjemmet og trænger til noget fornyelse (jeg er næppe den eneste!). Nu har vi så fået malet, men derfor er der stadigvæk nogle ting, som jeg godt kunne tænke mig at have tilføjet.

Læs også: Vi malede stuen og ind rykkede foråret

 Det er specielt væggene, der synes en smule bare, nu hvor de alle har fået samme farve. De fine Menu POV stager er et fint lille supplement til de ellers kedelige vægge. Vi har i forvejen én enkelt, men jeg kunne godt bruge 2-3 mere og gerne én enkelt i kobber for at bryde det lidt. Jeg har desuden gang i lidt planer til endevæggen ved spisebordet; noget der skal signalere vores store kærlighed til rejser. Glæder mig til at komme i gang med projektet og efterfølgende at vise jer det! Jeg tror, det bliver SÅ godt! 🙂

God dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG