Everything

I februar vil jeg..

10

Det er blevet februar, som for mit vedkommende altid er en mere eller mindre travl måned. Denne måned har jeg ikke bare én, eller to, nej faktisk hele 3 familie medlemmer, som har fødselsdag. Tætte familiemedlemmer. De har oven i købet alle fødselsdag inden for bare én uge.

Læs også: Flere blomster, tak!

Mine planer for februar er:
» Tage afsted på skoleophold i Århus i hele 2 uger
» Fejre begge mine forældres fødselsdag + den mindste nieces 2års <3
» Male stuen
» Mødes med nogle skønne veninder (som jeg ikke har set i noget tid)
» Oplæringskursus i brugen af de socialemedier, nu hvor jeg er blevet SoMe ambassadør i Dansk Supermarked
» Prøve på at slappe så meget af som muligt ind i mellem alle de mange planer

.

Hvad er dine planer for måneden? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG