Style

Hvis jeg havde et barn, ville jeg..

0405

William: T-shirt // Sko // Jeans —- Emma: T-shirt // Sko // Jeans

.. Gå HELT AMOK med at style ham eller hende i de sødeste outfits. For hvor findes der da bare utrolig meget flot børnetøj derude! Det er ikke fordi, at jeg er skruk, men jeg kan ikke lade være med at gå og kigge en smule efter det, når jeg går forbi noget børnetøj. Er der noget at sige til det? Nogle gange er det lige før, at de søde små har de fedeste prints på deres tøj og de fineste farver. Personligt er jeg selv helt tosset med de populære dyreprint som fugle på de sarte pastelfarvede t-shirts og bodys – dem render mine skønne niecer også rundt i et par stykker af og de er bare SÅ søde.

Det fede ved børnetøj i dag, i forhold til fx 90’erne hvor jeg jo selv var barn, er de fine farver, der er i brug. Farver som marineblå, støvet rosa, grå, hvid og sort er i høj kurs, når vi snakker om populært børnetøj – det er også de farver, som mine niecer bærer aller mest og det er da også de farver, som jeg er på udkig efter, når jeg fx kigger på tøj til dem (eller bare kigger for sjov, hæhæ).

Læs også: 2 dyrebare (mine niecer)

Som de fleste af jer ved, så er jeg også lidt af en Adidas aholic (big time!) og nøj, hvor laver de da bare det sødeste og noget af det absolut fedeste tøj til børn. Mikset mellem prints, farver og det minimalistiske er helt suverænt og jeg har derfor også meget svært ved at holde grabberne væk fra de fine klæder derfra. Til tider har jeg faktisk været lige ved at købe noget børnetøj med hjem eller klikke et par stykker hjem, når jeg alligevel shoppede lidt på nettet. Jeg kunne jo bare begynde at samle lidt til et evt. fremtidigt barn.. Sådan lød min undskyldning i hvert fald, haha.

Foruden de fine Adidas items, så har de mange populære mærker som Wheat, Småfolk, Marmar og Hummel. Så hvis du, i modsætningen til mig, rent faktisk har en god undskyldning for at klikke nogle fine stykker børnetøj hjem (som fx et barn, hæhæ), så kan du købe børnetøj online lige her. Der var bl.a. nogle vildt søde Adidas Originals t-shirts på tilbud lige i øjeblikket, som jeg næsten ikke kunne dy mig for at klikke hjem :o)

sponsoreret

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG