Everything

Hverdagsglimt fra skoleopholdet

38

Jeg er i gang med anden uge af mit nuværende skoleophold; produktkendskab. Det kan godt være en smule tungt med al den nye viden, som vi får i disse to uger. Tøj er ikke bare tøj og det har jeg i den grad lært under dette skoleophold. Med fare for at lyde en smule nørdet, så er det egentligt ret fascinerende at vide, hvad tøj går igennem for at blive tøj.

Læs også: Jeg pakker taske til skoleophold

.

37

Foruden at lære en hel masse, så har jeg også mødt en masse mennesker på opholdet. Det er fedt at lære nye mennesker at kende og lære noget af dem. Vi deler ud af vores erfaringer og viden og det er egentligt meget fedt. Jeg glæder mig dog alligevel til at komme tilbage på arbejdspladsen og give den los med al min nye viden. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG