Food & Drinks

Green Curry med Knorr

53

I husker måske, da jeg modtog denne spændende pakke for nogle ugers tid siden, som jeg modtog i forbindelse med en kampagne fra Buzzador. Jeg skulle teste nogle af deres måltidspakker og desuden dele nogle stykker ud til venner og familie, som kunne være interesserede i at teste dem. Den rette tid til at få testet dem, har bare ikke rigtigt været her, før nu.

Læs også: Smag på verden med Knorr

I weekenden havde jeg så lidt ekstra tid til at stå og fifle med det, hvilket min kæreste nød en del af. Jeg havde specielt glædet mig til den thailandske Green Curry ret, eftersom jeg havde prøvet Tikka Masala retten i forvejen. Vi valgte at skifte kyllingen ud med tigerrejer og mums, hvor smagte det bare godt.

.

52

Personligt er jeg helt tosset med krydrede og smagfulde retter og foretrækker til enhver tid lækre asiatiske retter frem for de (i min mening) lidt kedelige danske. Jeg er desuden også en rigtig rispige, så dette var da helt sikkert en kampagne, der var lige i min ånd.

Retten var yderst smagfuld, krydret og emmede af varme. Min kæreste var også vildt henrykt over retten, så jeg er slet ikke i tvivl om, at det ikke er sidste gang, at vi har gjort brug af Knorr’s måltidskit. Testen af Knorr’s thailandske Green Curry ret var alt i alt en success og kan kun anbefales! :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG