Everything

Glimt fra min hverdag

19

1) Denne lørdag var præget af det dejligste vejr og en masse solskin. 2) Et lille glimt fra en (meget) sen gåtur.

En sen aften fik min søde veninde og jeg lyst til at gå os en tur. Det var en vældig kold fornøjelse, men smukt var det; hele landskabet var dækket i et tyndt lag frost, som glimtede i skæret fra gadelygterne. I sandheden et magisk syn.

.

20

3) En tur på Baresso i godt selskab. 4) Detaljer fra et fint outfit.

Jeg havde i sidste uge besøg af en sød veninde. Vi hyggede os vældig meget og lørdag var vi et smut inde i byen for at gå og kigge lidt butikker, få brugt nogle gavekort. Som prikken over I’et, tog vi da et smut forbi Baresso og fik lidt godt til ganen i hinandens gode selskab.

.

21

5) En yndig gave fra en sød bonusfamilie. 6) Film og popcorn.

Jeg har besluttet mig for at samle lidt på nogle Royal Copenhagen påskeæg; de er simpelthen bare så fine og en meget enkel form for påskepynt kontra det traditionelle. Vi er vokset op med utrolig meget pynt til påske og påsken er da super hyggeligt – jeg er bare ikke så meget til den helt store omgang. Derfor blev jeg også utrolig glad, da jeg modtog disse fine æg fra min søde bonusfamilie. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG