Everything

Februar er allerede ovre, her er, hvad jeg lavede

43

Stuen skulle males
I januar måned havde vi købt noget maling til stuen og så skulle vi da ellers i gang med at forvandle rummet. Kæresten var så sød at stå for projektet, da jeg havde arbejdsweekend, så jeg kom hjem til en nymalet stue, hvor jeg så ellers bare kunne gå rundt og hygge mig med at rykke lidt rundt på alt vores nips. :o)

.

22

Skoleophold
Jeg pakkede og gjorde mig klar til to ugers skoleophold om søndagen og afsted gik det så om mandagen. Med maven fuld af sommerfugle tog jeg afsted, klar til nogle lærerige uger.

Læs også: Jeg pakker taske til skoleophold

.

25

Forårsvibes i luften
Med en nymalet stue og friske blomster kunne jeg ikke lade være med at gå lidt forårs crazy. Jeg var efterhånden godt træt af det kolde og klamme vejr udenfor, så jeg hyggede mig lidt indendøre med nogle hyggelige forårsfarver.

.

38

Lidt glimt fra skoleopholdet
Skoleopholdet gik hurtigt hen og fyldte det meste af måneden. Selvfølgelig på grund af selve forløbets varighed, men også på grund af indholdet og forberedelserne. Det er jo selvfølgelig også min uddannelse, så selvfølgelig skal det fylde en del – specielt når det så også er skide sjovt samtidig :o)

.

52

Green Curry fra Knorr
Ind i mellem de to uger på skolen fik jeg lavet en masse lækkert mad også. Specielt denne ret, som er gået hen og blevet en yndlingsret herhjemme – den var fandme go’!

Læs også: Green Curry med Knorr

.

61

En forsinket julegave
Noget af det seneste, der er sket i løbet af februar måned, er denne fine pakke, som jeg fik af min søde veninde i sidste uge. Se pakkens indhold i morgen her på bloggen :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG