Interior decorating

Denne farve skal stuen have

43

Kensington 5B. Det er navnet på den farve, jeg har snævret mig ind på til stuen. Farven ser lige umiddelbart lidt fimset ud, eller måske bare overordentligt tøset ud på ovenstående billede. I virkeligheden er den en lille tand mørkere og mere støvet i det. Faktisk en utrolig smuk farve (duh, ellers ville jeg jo ikke have valgt den, hæhæ).

Nu er der nok nogen, der tænker “Stakkels Sonny” – ham skal I nu ikke have så ondt af, han har selv været med til at vælge farven og er nok én af de mest coole fyre, jeg kender, hvad pigefarver angår. “Er du sikker på, det er okay med sådan en tøset farve?” spurgte jeg. “Skat, jeg kunne ikke være mere ligeglad med, om det er lyserødt, grønt eller blåt, det er jo bare en farve”. Han tilføjede endda, at han faktisk godt kunne lide farven. Problem solved.

Læs også: Pift spisekrogen op

Malingen er købt og jeg mangler egentligt bare at komme ud og få købt nogle pensler og noget til at dække vores gulve med. Hvis man så bare kunne købe en ordentlig omgang lyst til at male, så ville det være temmelig fedt. Jeg hader nemlig at male, men hvis jeg gerne vil have lidt forandring herhjemme, jamen så må jeg jo også knokle lidt for det.

Jeg glæder mig virkelig meget til at se det endelige resultat og når stuen er færdig, så skal der nok komme en masse billeder op på bloggen! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG