Tips & Guides

3 serier, du kunne se i dag

63

SKAM
5 ud af 5 stjerner

Denne serie.. ER FANTASTISK! Der er sikkert flere af jer, der allerede har været i gang med at se flere af sæsonerne – det er dog ikke en undskyldning for ikke at se et afsnit eller to mere i dag. Serien er dragende og man bliver fuldstændigt opslugt af den spændende handling. Flotte piger, flotte fyre, fester og masser af drama. What’s not to like?

.

64

Stalker
4 ud af 5 stjerner

Der er nok ikke så mange, der kender til denne serie. Den blev aldrig helt så stor, som den faktisk havde potentialet til. Stalker er en kort krimiserie, der handler om én bestemt type for kriminalitet; stalking. Man bliver konstant slynget ud i nervepirrende og små uhyggelige situationer. Når man først er gået i gang med denne serie, så er der kun én ting, man vil have; MERE!

.

65

The Vampire Diaries
4 ud af 5 stjerner

I kender den sikkert. Siden sæson 1 har serien været blandt de aller største serier verden om og det er der altså ikke noget at sige til. Den har nemlig det hele; lækre mænd, smukke kvinder, vampyrer, blod, sex og ikke mindst masser af drama. Er du først blevet bidt af denne serie, så er der ingen vej tilbage. Serien forstår at lave de vildeste twists og man kan aldrig vide sig sikker på, hvad der skal til at ske. Helt sikkert et kig værd på sådan en kedelig søndag!

.

Hvilke serier er dine absolut yndlings? :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG