Interior decorating

3 mere til min samling

40

Jeg fik i julegave et gavekort til Bahne, som jeg har været nede at få indløst det meste af. Det skulle selvfølgelig bruges til at udvide min samling af Design Letters tallerkener. Jeg er helt tosset med det stilrene, der er så enkel og fint. Modsat de 4 stykker jeg har ude i skabet i forvejen, så skal disse dog ikke bruges til at spise af, tværtimod.

Læs også: Kærlighed til godt design + et tip!

.

4142

Jeg var et smut i Bahne med min gode veninde og købe tallerkenerne T, V og E. Valget af bogstaver er godt velovervejet – de skal nemlig op at hænge på væggen i spisekrogen. Jeg har tænkt meget over, hvad jeg skulle have op bag spisebordet og nu har jeg så besluttet mig; et verdenskort og Design Letters tallerkener, der siger “TRAVEL”. Det er noget, der virkelig symboliserer vores store kærlighed til eventyr og rejser, så det var da helt oplagt.

Det bliver dog en smule mere spraglet i farverne, end jeg har været vant til. Kortet er nemlig ikke bare sort/hvidt, men i de originale kort farver med blå, rosa og grøn. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan jeg kommer til at kunne lide det, men jeg er sikker på, der nok skal komme liv i stuen bagefter! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG