Everything

10 irriterende typer i trafikken

giphy-1

  1. Dem, der ligger i overhalingsbanen hele vejen. Træk nu ind til højre, så der faktisk er plads til, at vi andre kan dreje til venstre næste gang!
  2. Når store biler kører helt op i røven for at presse én til enten at køre hurtigere eller trække ind i siden.
  3. Hvilket leder os videre til (sikkert den samme) typen, der blænder op el. blinker ind til højre for at signalere, at du skal flytte dig for dem. Jeg mister fuldstændig tålmodigheden for disse typer og så kan det da godt være, du får lov til at holde bag ved mig et minut eller to mere.
  4. Typen, der ikke bryder sig om, at folk overhaler dem og så speeder gevaldigt op, når man er i gang med at overhale. Ikke cool!
  5. Når bilister har fokus alle andre steder end i trafikken, ligesom kære Ted oppe i giffen. Nej, du skal da selvfølgelig ikke sidde og sms’e, imens du kører bil!
  6. Folk, der ikke tager hensyn til parkeringsbåse, men holder halvejs i den ene og halvvejs i den anden. Jamen, så må jeg da bare finde et andet sted at holde, nu hvor du ikke kunne nøjes med én parkeringsbås..
  7. Når der er sammenfletning og folk ikke kan trække over i den anden bane i god tid (ligesom alle os andre), men mener de har førsteret og derfor kører helt op til sammenfletningen og presser sig ind mellem de biler, der ellers har holdt så pænt i kø og ventet på, at det blev deres tur til at komme frem.
  8. Folk, der overhaler inden om. Behøver jeg sige mere?
  9. Når man kommer kørende, som den eneste på hele strækningen og vedkommende, der gerne vil dreje ud ikke kan vente de 10 sekunder, til du har passeret og du så er nødt til at tage utrolig meget fart af, fordi han absolut skulle køre ud foran.
  10. Folk, der kører 70 på en 90’er strækning. Tryk nu bare på den speeder, mor lil!

.

Hvad irriterer dig mest i trafikken?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG