Food & Drinks

Smag på verden med Knorr

38

Jeg har i dag været ovre at hente denne spændende pakke på posthuset. En pakke, som jeg har set frem til modtage. I har måske tidligere hørt om Buzzador – jeg har selv været medlem i en 6-7 år efterhånden og har i tiden løb været med til lidt forskellige kampagner. I starten var det ikke så nemt at blive udvalgt, men jo længere tid, jeg har været der, desto hyppigere har jeg fået lov til at medvirke og buzze om diverse kampagner.

Tidligere har jeg buzzet om blandt andet Veet hårfjerner, Storytel og senest om Garnier’s ansigtsmasker, som jeg til stor glæde testede i dette indlæg (og gerne vil anbefale!). Det er altid en fornøjelse at få lov til at medvirke i deres kampagner og få lov til at teste alle disse spændende produkter og efterfølgende anmelde dem.

Læs også: Anmeldelse af Garnier Moisture BOMB

Denne gang fik jeg en indbydelse til at deltage i kampagnen med Knorr’s måltidskit, hvor jeg skal teste deres indiske Tikka Masala og deres thai Green Curry. Vi har tidligere testet lige netop den indiske Tikka Masala og eftersom jeg er helt tosset med asiatisk mad, så måtte jeg da også bare være en del af denne kampagne.

.

37

Jeg var så heldig at blive udtaget som tester og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med kampagnen. Selv skal jeg teste én af hver af måltidskit’ene og personligt glæder jeg mig mest til at give mig i kast med den grønne karry ret, som jeg tror, jeg vil prøve at lave med tigerrejer i stedet for kylling. Lyder det ikke bare lækkert?

Læs også: Lækre fiskedeller med sprød salat

De 13 andre måltidskit skal jeg så forære til venner og familie, som kunne være interesserede i at prøve dem. Min søde veninde, Sara, har allerede fået to kasser med hjem, så hende og hendes familie kan prøve nogle spændende nye retter. Jeg har nok også nogle veninder, der kunne være interesserede i at prøve de forskellige retter, så jeg er sikker på, jeg nok hurtigt skal komme af med dem 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG