Everything

Planer for januar

08

Det er januar. En som oftest lidt rodet måned uden helt klare planer. Det er den første måned af året og man skal måske lige finde sig til rette i den nye eller måske helt samme hverdag. Der kører måske en masse tanker i hovedet; var året forinden alt det, som jeg havde håbet på? Hvis/hvis ikke, hvad kan jeg så gøre anderledes eller måske bedre i dette år? Er det på tide at prøve noget nyt? Nyt år, ny mig? Eller kører det hele egentligt, som det skal?

Januar er som oftest en måned, for mit vedkommende, som er en smule turbulent og fuld af mange tanker om det kommende år. Derfor er måneden ofte heller ikke præget af de helt store planer, da måneden i sig selv kan føles en smule travl.

Læs også: Året, der gik 2015

Mine planer for måneden er derfor, som lyder;

» Slappe en del af og finde mig til ro i det nye år, som er begyndt
» Fejre min kære niece, som bliver 4 store år <3
» Have besøg af en dejlig veninde 🙂
» Holde ferie! Jeps, jeg har en uges ferie sidst på måneden, hvilket bliver skønt!
» Læse en bog

.

Hvad er jeres planer for 2017?

.


January. Often a very messy month without plans of clarity. It is the first month of the year and you have to find your place in a new everyday or perhaps even the same. A lot of thoughts whirl around; was last year everything I wanted? If/if not was there any thing I could have done differently or perhaps better in this year? Is it time to try something new? New year, new me? Or is everything going as it is supposed to be?

This month I plan to relax (a lot!!) and get a good feeling of the new year. I am also going to celebrate my niece’s 4th birthday, have a friend over, perhaps read a book and the highlight of the month; a week off from work!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG