Personal stuff

Mig og min mor

26

Min familie er lidt speciel, eller, det er vi faktisk alle sammen lidt. Det kan ofte føre til nogle temmelig sjove, underlige og ja, lidt skøre stunder. Som oftest må det nok være min kære mutti, som står bag. Hun er uden tvivl familiens høvding og også hende, der leder an med de skøre, men også hyggelige stunder.

Jeg får ofte at vide, at jeg ligner min mor en del. Oftest skyldes det udseendet. Personligt har jeg dog haft meget svært ved at indse, at jeg skulle ligne hende (men har vi det ikke alle sammen sådan i starten? :P), men jo ældre jeg er blevet, desto mere går det op for mig. Om det er godt eller skidt, det må I så spørge min stakkels kæreste om. 🙂

Læs også: En atypisk familie

Vi er en familie, der lever under mottoet; “Skøre mennesker har det sjovere” og vi må da så sandelig sige at leve op til det – vi keder os nemlig sjældent og skøre, det er vi da i hvert fald. Hvis man ikke lige kender vores familie, så kan man måske godt blive en smule forskrækket, når man først møder os (måske også de efterfølgende 10-15 gange), bare spørg Sonny (kæresten), som der først har vænnet sig sådan nogenlunde til sin svigerfamilie efter 5 år. Vi tager nemlig lidt tid at fordøje.

Så hvis man skal kunne holde ud at være sammen med os i længere tid, så kræver det nok også en god portion skørhed. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG