Style

Just do it

20

T-shirt // Leggings // Sneakers

Som jeg tidligere har skrevet om på bloggen, så er et nyt år lig nye muligheder både hvad angår livsstil, mål med videre. Jeg har selv været inde på, hvad jeg godt kunne tænke mig at opleve i løbet af det nye år, men ikke helt hvad jeg godt kunne tænke mig at opnå, at blive og at være. For mig er svaret lige ud af landevejen; jeg vil gerne være sundere, både for krop og sjæl, end hvad jeg er i øjeblikket.

Det lyder måske meget nemt. Det kunne det egentligt også være, hvis ikke det var fordi jeg helt igennem er en hat til det med motion. Jeg er ikke så god til det og jeg finder det egentligt heller ikke så interessant, i hvert fald ikke decideret træning. Som regel holder jeg mig til gåture i stedet og så plejer jeg at fokusere mere på indtaget af mad.

Læs også: Drop slankekurene!

Det er noget, jeg gerne vil blive bedre til. Altså, det dér motions halløj.

Hvilken bedre måde at komme i gang med det på, end at erhverve sig noget nyt lækkert træningstøj til at skyde den sunde livsstil igang? Foruden at kickstarte min sunde livsstil, så er det også en god mulighed for at få tilføjet nogle lækre klude til min 2017 garderobe! Det er tid til noget nyt kluns og jeg sigter efter det sporty look, specielt nu hvor Nike holder udsalg og der er penge at spare.

Jeg er specielt lidt hooked på den hvide t-shirt, som foruden at egne sig godt til træning (selvfølgelig) også vil være super fed til et par sorte jeans og et par sneaks. Et absolut must have i forårets garderobe, hvis du spørger mig. Har du nogle favoritter?

.

rabble

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG