Everything

Hold dig til produkter, der opfylder dine behov

17

Pudder, Max Factor // Parfume, Lacoste SPARKLING // Tør shampoo, Batiste

På nogle punkter har jeg utrolig svært ved at finde mig til ro, medens jeg på andre områder er noget af et vanedyr; specielt når det kommer til skønhedsprodukter. Jeg finder mig et par gode produkter og så holder jeg mig til dem. Det kan så både være en ulempe og en fordel.

Læs også: Selvforkælelse

Ét produkt, som man bare ikke kan undvære i sin beauty samling i dag, er, efter min mening, en tørshampoo. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige, men der synes ikke at være nogle, der slår Batiste’s tørshampoo. Alligevel, selvom jeg ikke har brugt andre de sidste to år, gav jeg mig i kast med en ny variant for et par uger siden; Stuhrs tørshampoo. Jeg må ærligt tilstå, at den overhovedet ikke lever op til mine forventninger. Det er som om, tørshampooet klatter lidt sammen og det virker ikke mod fedtlaget, som tørshampooer skal gøre. Taget prisen i betragtning, så blev jeg mildest taget skuffet over resultatet.

Nogle gange er det bare bedst, at holde sig til produkter, som man allerede har fundet ud af, opfylder éns behov, så undgår man både fejlkøb og frustrerende øjeblikke. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG