Everything, Landscapes

Gåtur i Dyrehaven

25

Jeg er igen havnet i det Sønderjyske hos min familie og det er lig med en masse frisk luft. Det er bare ikke det samme inden i byen og selvom jeg ikke er det store udelivsmenneske, så er det altså skønt med noget rigtigt frisk luft. I går var vi ude at gå tur ved Vedsted Sø og i dag var det en tur ud til Dyrehaven i Haderslev. Det er faktisk første gang, jeg selv har været her, selvom min familie er faste besøgende derude.

Læs også: Champagne brunch og høj solskin

Billederne er ikke lige den tip toppe kvalitet, det er lidt svært at få taget noget ordentligt til bloggen lige for tiden, eftersom jeg går rundt uden telefon. Den er nemlig til reparation i øjeblikket, så jeg må lige klare mig med de billeder, som familien har taget.

I morgen går turen til Kolding, hvor vi skal kigge på konfirmationstøj til min søde lillesøster, som snart bliver én af årets mange konfirmander. Det skal nok blive rigtig hyggeligt – samtidig håber jeg på lige at kunne få mig sneget ind og kigge på noget badetøj til sommerens ferier. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG