Style

Et SKAM-inspireret outfit

11

Hættetrøje // Jeans // Bomberjakke // Sneakers

Hej piger!

Der er helt sikkert en del af jer, der allerede har set op til flere afsnit fra den meget omtalte og populære norske serie, SKAM. Det virker det i hvert fald til, når man har været rundt omkring i bloggeruniverset det sidste halve års tid. En overgang snakkede alle folk om det og jeg skulle da være et skarn, hvis jeg ikke også var blevet en smule nysgerrig. Problemet var bare dét, at jeg ikke forstår en skid norsk. Derfor måtte jeg jo selvfølgelig vente på, at det kom ud med danske undertekster.

Egentligt fik jeg faktisk først taget et rigtigt kig på serien, da vi juleaftensdag sad og hyggede os i sofaen, imens vi ventede på aftenen – da var der nemlig SKAM maraton på DR3 og så måtte jeg bare give mig i kast med et afsnit eller to.. Eller 20. Jeg havde virkelig ikke regnet med, at jeg ville blive så optaget af serien – og endnu mindre at min kæreste også ville blive det! Det var bare ALT for godt!!

.

2-stil-1

Foruden en sindssyg spændende handling, der formår at gøre én nærmest besat af serien, hungrende efter mer’, så var der én ting, jeg lagde specielt meget mærke til, at vi sad og så SKAM maratonnet; hold nu op, hvor er karaktererne velklædte! Det var da helt vildt! Jeg tog mig selv i flere gange at sige; ej, en fed jakke Noora har på! Eller; Eva har bare det lækreste hår!

Drengene var bestemt heller ikke dårligt klædte, tværtimod! Jeg kunne heller ikke lade være mere at sukke efter Williams outfit, da denne scene udspillede sig på skærmen, for sikke et fedt miks! Den grå hættetrøje og bomberjakken. Wauv, wauv, wauv.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG