Everything

Et nyt år

070306

2016 har officielt været ovre i 4 dage nu. Er det bare mig, eller er det ikke lidt vildt at tænke på?

For vores vedkommende er vi kommet rigtig godt ind i 2017 og selvom det var lidt mismodigt at skulle sige farvel til 2016, et år der har haft så meget godt med sig, så var jeg alligevel utrolig spændt på 2017 og hvad året mon ville bringe med sig.

Vi fejrede nytår i Sønderjylland hos min bonussøster og hendes mand, hvilket var utrolig hyggeligt. Vi fik en masse godt at spise, og ikke mindst at drikke, vi hørte noget godt musik og kom godt ind i det nye år – sammen. Det var en virkelig hyggelig aften helt nede i gear.

Jeg håber, at du også kom godt ind i det nye år <3

.


2016 has officially been over for 4 days now. Is it just me or isn’t it a bit crazy to think of? In our case the transition from 2016 till 2017 was a very smooth one and even though it was with a heavy hard I said goodbye to 2016 I was also very excited for 2017. What might the year bring?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG