Everything

Dét lavede jeg i januar

02

Nytår
Intet januar uden en festlig overgang fra 2016 til 2017. Det blev så sandeligt også fejret i godt selskab og med højt humør i Sønderjylland hos min bonussøster. Vi havde en utrolig hyggelig aften, hvor vi morede os, blev lidt småsnaldrede og hyggede os med at spille spil. I sandheden en skøn aften og den bedste start på 2017.

.18

En snak om slankekure
Nyt år – nyt jeg? Er det ikke dét, man siger? Man gør sig en masse overvejelser om sit liv og sin nuværende livsstil og det samme gjorde jeg også. Jeg delte ud af mine erfaringer med slankekure og argumenterede imod de berømte slankekure.

Læs også: Drop slankekurene!

.

10

Bøger fra London
Jeg hev fat i de fine bøger, som jeg havde købt med os hjem fra vores London tur og de blev da også vist frem på bloggen. The Pharaoh’s Secret er jeg gået i gang med, men der er desværre ikke blevet til så meget læsere lige i denne måned. Helt sikkert noget, jeg skal have indhentet i februar.

Læs også: Londons søde sager

.

44

Cafétur med en sød veninde
Her sidst på måneden fik jeg besøg af en rigtig sød veninde. Vi havde en stille og rolig weekend sammen med en masse snak, hyggelige stunder og selvfølgelig et smut ind til byen, hvor vi da også skulle en tur på café. Selvfølgelig. 🙂

.

1-moskva

58228023

En snak om rejser i 2017
Tankerne gik selvfølgelig i vidt forskellige retninger, da jeg pludselig stod ansigt til ansigt med 2017, for hvor skulle årets rejser gå hen ad og hvor mange var der helt præcist tale om? Jeg har planlagt 3 rejser, som jeg er temmelig hooked på, men nu må vi jo se, der kan jo sagtens nå at ske ændringer endnu!

Læs også: 2017; hvad skal der ske?

.

37

Kampagne for Knorr
I slutningen af sidste uge modtog jeg denne spændende pakke fra Buzzador til en kampagne for Knorr, som jeg glæder mig utrolig meget til at gå i gang med! 🙂

.

Hvad fik du tiden til at gå med i januar?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG