Everything

A slow day

1312

Krus, Bitz stentøj // Lysestage, byLassen // Krukke, Skjalm P

Jeg har fri i dag og kan derfor nyde godt af en forlænget weekend. Det var virkelig skønt i morges at kunne liste rundt i nattøj, lave kaffe og gøre morgenmaden klar, så vi for én gangs skyld kunne sidde og nyde en god omgang morgenmad sammen. En lille luksus, må jeg nok indrømme. I weekenden plejer kæresten somregel at stå op noget tid før jeg og vi får derfor heller ikke spist morgenmad sammen dér, men i dag havde vi muligheden for det.

Læs også: Huevos rancheros; Morgenmad med fut i!

Kl. er nu 12:10 og jeg befinder mig i mit nattøj i sofaen og laver egentligt ikke rigtigt noget – hvilket er en skøn følelse. Lige så meget som jeg elsker at gå på arbejde og give den gas og presse mig selv, lige så meget elsker jeg at lave absolut ingenting. Sikke nogle kontraster, hva? 🙂

Weekenden er heller ikke fyldt med de store planer – udover at jeg godt kunne tænke mig at komme ud og kigge på noget maling til stuen. Jeg er lidt hooked på en støvet rosa agtig farve lige nu. Jeg er sikker på, at den vil gå super godt med kobber og vores fine træting, så nu er det bare med at finde den helt rigtige nuance, så det heller ikke går hen og bliver et Barbie hjem, det ville kæresten nok heller ikke være så glad for, hæhæ.

Hvad skal I lave i weekenden?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG