Tips & Guides

3 instagrammere du skal følge

40@ohhcouture
Hvis du er bare halvt så hungrende efter eventyr og verdens skønne afkanter, så er du bare nødt til at følge hende her! Hun er en utrolig smuk kvinde, der lever så priviligeret, at hun kan rejse mellem verdens lande, nærmest som det passer hende (det virker det i hvert fald til). Profilen er proppet med skønne billeder og hun formår at få taget nogle billeder, der indleder til mystik og undren, for hvem er kvinden egentligt? Man får lyst til at lære hende bedre at kende og at følge hendes helt misundelsesværdige liv.

.

39@byhuilui
Kan du godt lide moderne, nordisk indretning, så er det et must at følge med her. Hun tager de smukkeste, mest feminine billeder og ind i mellem alle de smukke indretningsbilleder, kan der også dukke nogle fede outfit billeder op. Det er virkelig en kvinde, der formår at køre den lækre stil fra indretningen videre til hendes påklædning.

Læs også: Find mig på instagram

.

41@victoriatornegren
Victoria kan lidt af det hele. Foruden at være utrolig smuk, have en ultra lækker stil, rejse jorden rundt og spise det lækreste mad, så er hun også én af Sveriges aller største bloggere. Der er lidt til enhver smag i hendes feed og følger du hende ikke allerede, så er det kun med at komme igang!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG