Personal stuff

2017 – hvad skal der ske?

09Jeg har allerede været så småt i gang med at planlægge, hvad jeg skal ud at se i løbet af det nye år. I hvert fald set fra en eventyrers perspektiv. De helt store begivenheder er så småt blevet skriblet ned og venter blot på at blive ført ud i livet. Her drejer det sig helt specifikt om 2017’s rejsemål. Dem har jeg efterhånden godt styr på.

Foruden dem er jeg egentligt lidt på bar bund med, hvad jeg egentligt vil opleve og afprøve i løbet af det kommende år. Dog har jeg da alligevel fundet på nogle små gøremål for 2017, som jeg håber på at føre ud i livet.

I 2017 vil jeg:

⋅ Besøge kærlighedens by, Paris
⋅ Læse én bog hver måned
⋅ Starte til Zumba
⋅ Investere penge i et spejlreflekskamera
⋅ Rejse til Zakynthos med min lillesøster og svømme med havskildpadder
⋅ Spise sundere
⋅ Arbejde frivilligt
⋅ Tage til koncert
⋅ Tage på forlænget weekendophold til Moskva

.

Som det fremgår af de ovenstående planer, så er det helt sikkert rejser, der (tilsyneladende) vil komme til at præge året mest. Som den eventyrer jeg er, har jeg derfor, selvfølgelig, været et smut inde forbi Momondo for at tjekke deres store udvalg af både fly og hoteller. Jeg elsker at sidde og pusle rundt med fly og hotel og prøve at sammensætte den perfekte tur og til lige netop dét formål er Momondo altså bare genialt.

Hvad har du planlagt for dit 2017? 🙂

.

rabble


I have already started planning what I want out of 2017. Especially from the view of an adventurer. What I am most certain about at this moment is where I wanna go to. What I wanna see. And that is why I have already been planning the trips for this year. A trip to Paris, a summer vacay to Zakynthos with my younger sister and a short trip to Moscow in fall. Furthermore I plan to read lots of books, begin exercising Zumba, invest in a good camera, eat healthier, voluntairy work and go to a concert. What plans do you have for the year? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG