Personal stuff

2016 – et oplevelsens år

12651336_10208980331328451_2132781329724984837_n
Inspirations elevbootcamp, februar
Årets første højdepunkt. Det var en aften, som kom til at betyde meget for mig som person. Jeg havde arbejdet hårdt og gjort alt, hvad jeg kunne for at nå dertil. Det var fedt at se, at det hårde arbejde havde båret frugt. Aftenen var i virkelighed en succes, som led til to yderligere samtaler. Selvom jeg ikke endte med at få den ønskede elevplads, så var dette et forløb, som udviklede mig meget som person og gav nogle gode redskaber, som jeg kunne tage med videre.


First highlight of the year. It was an evening which came to mean a lot to me as a person. I had worked hard and done everything in my power to get to this point. It was cool to see all the hard work had paid off. The evening was truly a success which lead to another two meetings. Even though I did not end up with the apprenticeship I had hoped for this process helped me grow as a person.

.


Elevplads og kæresten bliver indlagt, marts
Ugen startede egentligt utrolig godt ud; jeg fik en elevplads i Bilka, som jeg havde kæmpet hårdt for at gøre mig selv fortjent til. Det var fedt endelig at kunne ånde lettet op og vide, at jeg inden længe skulle starte som elev og så endda på en arbejdsplads, som jeg var kommet til at holde så meget af.

Den gode nyhed blev dog hurtigt overskygget, da Sonnys ene lunge kollapsede og han måtte haste indlægges på OUH. Ugen efter indlæggelsen blev han taget ind til operation og flere indlæggelsesdage fulgte. Det var en hård periode, hvor jeg ikke helt vidste, hvad jeg skulle forvente. Lykken var dog størst, da Sonny kom hjem fra sygehuset, glad og sund, taget situationen i betragtning.


This week started out amazing; I got an apprenticeship in Bilka which I had fought hard for. It was a relief to finally being able to relax knowing I would soon begin as an apprentice and even in a workplace I had come to like so much.

The good news were quickly replaced by bad news when Sonny collapsed a lung and had to be hospitalized right away. The following week he underwent surgery and more hospitaldays followed. It was a hard period in which I did not quite know what to expect. My happiness was topping when Sonny finally arrived home.

.

27
Lillebror bliver konfirmeret, april
Min lillebror blev konfirmeret og sikke en fest! Som autist, var vi ikke helt sikre på, hvordan han egentligt ville håndtere det, men han styrede festen, hvilket var skønt at se. 🙂


My littlebrother was confirmed and what a party! As an autist we weren’t quite sure how he would react and cope with it, but he owned the party!

.

1417
Eventyrløbet, maj
En skøn sommerdag, som vi brugte sammen med vores niecer og deres dejlige forældre. En virkelig skøn én af slagsen!


A beautiful summerday which we spent together with our nieces and their great parents.

.


Mallorca, juni
Ét af årets aller største højdepunkter må uden tvivl være turen til Mallorca i sommers. Min aller første charterrejse og hold nu op, hvor var det lækkert! Jeg rejste sammen med min bedste veninde og vi havde simpelthen bare alletiders tur.


One of the biggest highlights of the year is without doubt our trip to Mallorca. My very first chartervacation and oh my, it was wonderful! I travelled together with my best friend and we had an amazing trip.

.

13924869_10210685508716820_7139525841188067876_n
.23
To bryllupper, august
August var i sandheden kærlighedens måned i vores familie. Med én uges mellemrum blev min bonussøster og min mor gift. Det var to skønne bryllupper, som udgør nogle virkelig dyrebare minder for mig nu. Disse slags højdepunkter kan man ikke købe sig til. <3


August was the month of the lovers in my family. With just one week between them both my bonussister and my mother got married. Indeed two wonderful weddings – the memories of which is very precious to me. These kind of highlights cannot be bought. <3

.

333132
Skagensturen, september
Denne her dag kommer uden tvivl på top 10’eren over de skønneste dage i 2016 – også selvom køreturen var ved at tage livet af mig til tider. Vi havde den skønneste oplevelsesdag med min familie, hvor vi kørte fra Sønderjylland og hele vejen til Skagen og tilbage igen med op til flere stop undervejs. Sådan en dag må vi helt sikkert have igen i år. 🙂


This day is without doubt on top 10 of most wonderful days of 2016 – even though the drive almost got me at times. We had the most amazing experienceday with my family in which we visited Skagen. I cross my finger for another day like this 🙂

.

26
6 års dag, september
6 år. Det var noget af en mærkedag for os!!


6 years together. <3

.

2016-25-11-15-25-0322
Oslo krydstogt, oktober
Turen til Oslo slår alt. Den skønne tid Sonny og jeg fik til os selv på turen frem og tilbage, samt i Oslo, med tanker om intet andet end os selv og hinanden. Det gik bestemt ikke dårligt med vores forhold, da vi tog afsted, men det var som om, det blomstrede op, modnede og det var en helt fantastisk oplevelse.


The cruise to Oslo beats everything from this year. We spent the time with nothing but us in our minds. We weren’t in a bad stage of our relationship when we took off, quite the opposite, but it felt as if our relationship truly bloomed. It was fantastic.

.


London, november
Det sidste helt store højdepunkt for 2016 var min veninde (rejsepartner til Mallorca også) og min forlænget weekend til London. Hold nu op, en oplevelse som overgik mine forventninger fuldstændigt! Nu forstår jeg endelig, når folk siger, der er noget specielt over London. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været dér!


The last big highlight of 2016 was my trip to London with my best friend. What an experience which exceeded my expectations completely! Now I finally understand what it is about London that got people talking. Surely not the last time I’ve been to this place!

.

2016 var i sandheden oplevelsernes år for mit vedkommende. Det har været et helt fantastisk år, som jeg er sikker på vil fylde en del de næste mange år. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG