Wanderlust

På dansk jord igen

image1

Efter en fantastisk forlænget weekend, befinder jeg mig atter i Danmark. Det har været en ren fornøjelse at besøge London med min skønne veninde (og gode rejsepartner!!) – også selvom vejret i London var som det danske; uregelmæssigt, koldt og vådt. Selvom vi pludselig var nødt til at finde os en paraply (efter at have indfundet os med, at regnen nok ikke ophørte igen lige foreløbigt) så var vejret ingen forhindring for os.

På trods af den korte tid fik vi set og oplevet og spist os igennem Londons gader, hvilket var en sand fornøjelse (hvem kan ikke lide at spise en masse god mad, se kendte attraktioner (som man har hørt så meget om) og få sig en på opleveren?).

Læs også: Mine planer for London

Grundet tidspresset og ønsket om ikke at skulle stresse rundt i London, fik vi desværre ikke set alle de ting, som vi gerne ville. Nogle af de ting, som vi desværre blev nødt til at skære ned på, var; vagtskifte på Buckingham Palace (som jeg ellers havde set rigtig meget frem til!!), Borough Market, Tower Bridge, Platform 9 3/4 og High Tea, men okay, vi havde jo også kun to hele dage i London, så måske havde vi overvurdet vores tid OG vores evne til at finde rundt i London – det var en del sværere, end vi lige havde regnet med.

Alligevel synes jeg næsten ikke, vores London tur kunne have været meget bedre. Forinden kunne jeg ikke helt forstå alt det fuzz, der var omkring London, men jeg har set lyset, tøser. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været i London!


I am back on Danish ground after a wonderful weekend in London. We had the most amazing trip even though our time was short and we did not get to see and experience all of the stuff we had on our bucketlist. I never understood the fuzz about London, until now and I must say, it is definitely not the last time I have been there!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG