Everything

Ny måned – nye planer

1

10 måneder af året er bare fløjet afsted. Det er helt utroligt at tænke på. I denne måned er det faktisk også præcis ét år siden, at jeg startede i praktik i Bilka. Tiden er gået så utrolig stærkt og den milepæl er et sandt bevis derpå.

Nu er vi officielt i gang med en ny måned. November. Og jeg har derfor igen en liste med ting, som jeg skal og håber på at lave i løbet af den næste måned.

Læs også: Året, der gik 2015

Mine planer for november er:

» Fejre min søde lillesøsters fødselsdag (hun bliver sgu officielt teenager!!) <3
» Sidst på måneden skal jeg pynte op til jul
» Rejse til London med min bedste veninde! 🙂
» Afdelingsfest i Bilka (GO TEXTIL!!)
» Samle grankogler (hvorfor købe dem, når du bare kan gå ud i naturen og finde dem?)
» Tage på mit første skoleophold

.

Hvad skal du lave i november?


With november follows a list full of new plans on how I wish to spend my month. The highlight must without doubt be going to London with my best friend. There are also a lot of partying going on this month and by the end of the month I plan on getting ready for Christmas before I attend my first schooling.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG