Food & Drinks, Wanderlust

Londons søde sager

[instagramembed id=BM02jxCgbEw]

Fristelser – dem var der mange af i London og som I kan se, så var det ikke alt, der var lige let at sige nej til. Jeg er jo lidt af en slikmund, så selvfølgelig skulle jeg da også have lidt godt til ganen med hjem. Det startede med et par plader chokolade i Selfridge’s Food Hall. Det blev til et par mere og flere og flere. Hæhæ.

Læs også: London Food Hall MUST

Det endte så ud i denne bunke godter, som lå og fyldte i kufferten på vej hjem. Jeg tror vidst ikke, det rigtigt gik op for mig, HVOR MEGET jeg egentligt havde fået skrabet sammen på turen, før jeg faktisk var kommet hjem. Ups. :o)


I got a little carried away while staying in London. One chocolate bar here and one there. I didn’t realize just HOW MUCH I ended up buying, before I was back home. Woops.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG