Food & Drinks

London Food Hall MUST

 

13Da jeg var i London, blev der selvfølgelig også købt en hel del med hjem. Vi brugte det meste af lørdagen på shopping, men inden shoppingen for alvor gik i gang, så faldt vi over en Food Hall på vores vej ind til Oxford Street. Selvom vi ikke havde haft det største held med at finde rundt i London til fods, så havde vi alligevel valgt at give os i kast med en spadseretur fra Paddington, hvor vi opholdt os på vores hotel, og ind til byen.

Undervejs havde vi dog lyst til at tage et smut ned ad Baker Street, som jo er Sherlock Homes’ kendte gade. Det viste sig at være en god idé, vi endte nemlig med at løbe ind i Food Hall’en, som løb ud i et stort shoppingcenter med lækre mærkevarer, tøj, makeup, boligindretning, bøger, juleting mv.. Selvom der var alle de mange smukke ting på de øvre etager, så var det dog etagen med kager, chokolade, te og så videre, som fangede vores interesse aller mest; vi er nemlig nogle meget madglade tøser. :o)

Læs også: Derfor skal du spise mere kanel

Her blev jeg vældig betaget af denne fine bøtte med lækker kakao. Normalt er jeg ikke den store kakao drikker, men jeg er altså en rigtig hyggeprut, specielt ved juletid og jeg synes, at den specielle variant gjorde sig ekstra godt ud til julehyggen. Det er nemlig en kakao med smag af krydret appelsin og kanel. MUMS!

Den vil jeg glæde mig ekstra meget til at smage en mørk aften under tæpperne i sofaen til levende lys. Lyder det ikke helt oplagt? 🙂


In London we walked down Baker Street and stumbled upon a breathtaking Food Hall. There they offerede the most delicious cupcakes in all shapes and sizes and they had chocolate for a lifetime along with exciting tea variants and this can of hot chocolate. I just had to bring it with me back home. Now I cannot wait to taste it on a dark evening under my blanket on the coach.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG