Christmas, Everything

Klar til juleri

04

Som I kan se, så har jeg rigtigt været i gang med at tømme diverse butikker for fint julegrej! Det er blandt andet gået ud over Søstrene Grene (i stor stil!), Bilka og Føtex. Haps haps haps. Jeg kunne slet ikke holde fingrene fra det og værst gik det da i Søstrene Grene, som jeg nærmest plyndrede for julekort, gavepapir, bånd, gaveposer og fint “gør det selv” julepynt. Shoppet mig fattig kunne jeg nemt have gjort, men jeg havde dog (en smule) afholdenhed. :o)

Læs også: En utraditionel juledekoration

Som det måske fremgår af billederne, så ELSKER jeg jul og helt præcist alt jule nusseriet som at skrive julekort, pakke julegaver ind, pynte op til jul og lave juledekorationer. Åh, hvor jeg elsker det.

.

0506

Jeg går ekstremt højt op i, at gaverne skal være fine og at det hele skal passe sammen (som kort og gavepapir mv.) og det er derfor også et rent slaraffenland at komme i Søstrene Grene, som er super gode til at lave matchende juleting. Jeg opnår en form for tilfredsstillelse, når jeg afleverer julegaver, som passer sammen og ser ekstra fine ud. Specielt hvis jeg kan se på modtageren, at de er imponerede og synes, at gaven er smuk.

Læs også: Julebord med et twist

Som I kan se, så har jeg også valgt lidt atypiske farver og mønstre. Der vil nok være nogen af jer derude, som vil finde (specielt den grønne farve) det mærkværdigt og måske en smule skamfuldt at give sig i kast med sådanne farver til jul, men jeg elsker at arbejde med nye farver og give mig i kast med noget nyt. For mig er jul nemlig ikke nødvendigvis lig med rødt – hjemme hos os har vi nemlig aldrig holdt en rød jul (endnu), så for mig er farven ikke så vigtigt, så længe gaverne blot udstråler hygge, vinter og en snert af jul.

.

07


I have gone Christmas crazy lately and almost emptied stores for Christmas paper, cards and other accessories for Christmas. I cannot wait to get started!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG